Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
11.07.
Mohor, Ivan Gualberti; Mislav
Utorak
12.07.
MAJKA BOŽJA BISTRIČKA
Srijeda
13.07.
Kamilo de Lellis, Angelina, Gašpar
Četvrtak
14.07.
Presveti Otkupitelj; Dobriša
Petak
15.07.
Gospa Karmel.; Karmela
Subota
16.07.
Aleksije; Branko; Marcelina
NEDJELJA
17.07.
16. KROZ GOD.Friderik; Simforoza; Ljuba

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 11. srpnja 2021.]
UKRATKO: grupa za čišćenje crkve, branje mediteranskog bilja, Marijanski zavjet za Domovinu, hodočašće za svetu Anu, prilog za stradale od vremenske nepogode, golovi za mali nogomet.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 16. srpnja, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu VI. grupa, ulice: Hrvatskih Branitelja, Jelačića, Mikulanica, Bakača, Slatinska, Čupora, Ribnjača.

Branje mediteranskog bilja: tijekom ovog tjedna brat ćemo bilje iz župnog dvorišta. Molimo zainteresirane neka se prijave kod župnika.

Marijanski zavjet za Domovinu: dana 13. srpnja kroz našu župu prolaze hodočasnici Marijanskog zavjeta za Domovinu. Ako se netko želi pridružiti, neka se do utorka prijavi župniku. Pješačka ruta toga dana je od Volodera do Kloštar Ivanića.

Hodočašće svetoj Ani u Osekovo: na blagdan svete Ane, 26. srpnja, imat ćemo hodočašće vjernika u Osekovo. Okupljanje je u 16:30 sati ispred župne crkve u Popovači. Dolazimo na večernju svetu misu koja je u 18 sati. Molimo zainteresirane neka se prijave u sakristiji ili župnom uredu.

Prilog za stradale od vremenske nepogode: prošli tjedan proslijedili smo u Caritas Biskupije naš prilog za stradale od tuče na području Požeške biskupije.

Golovi za mali nogomet: prošli tjedan napravljeni su metalni golovi za igranje malog nogometa.