Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
05.07.
ĆIRIL I METOD; Antun M. Z.
Utorak
06.07.
Marija Goretti;Bogomila
Srijeda
07.07.
Klaudije; Vilibald, Vilko
Četvrtak
08.07.
Akviia i Priscila: Hadrijan
Petak
09.07.
Bl. Marija Petković; Leticija; Nikola Pik, i dr.
Subota
10.07.
Amalija; Ljubica; Rufina
NEDJELJA
11.07.
15. KROZ GOD.Benedikt op.; Benko; Olga

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 04. srpnja 2021.]
UKRATKO: opuštene preventivne mjere, održan izlet, grupa za čišćenje crkve, župni ured radi, ispovijed ovaj tjedan, betoniranje za postavljanje sjenice.

Popuštanje preventivnih mjera: od 20. lipnja na svetim misama kada nije gužva u crkvi ne trebate nositi zaštitnu masku, ali se preporuča da održavate razmake i sjedite do vjernika koje osobno poznajete. Zaštitnu masku ne trebate nositi u crkvenom dvorištu.

Održan izlet za marljive župljane: u subotu, 03. srpnja, imali smo izlet za marljive župljane. Hvala svima na odazivu i sudjelovanju!

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 09. srpnja, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu V. grupa, ulice: Sever, Vinogradska, Polakova, Jelengradska, Jaglaca, Ruža, Jorgovana.

Župni ured: od 02. srpnja župni ured radi prema redovnom rasporedu: od utorka do petka, od 19:00 do 19:30 sati.

Ispovijed ovaj tjedan: ovaj tjedan, zbog zamjena u Voloderu, prije svetih misa u tjednu neće se ispovijedati. U petak za ispovijed prije svete mise su naručeni roditelji koji krste djecu i zaručnici.

Betoniranje za postavljanje sjenice: molimo vjernike da se prijave za betoniranje sjenice. Sjenicu bismo postavili na zelenu površinu ispred župne kuće. Betoniranje bi bilo nakon što uredimo zemljane radove, a sve se nadamo napraviti tijekom ovih toplijih mjeseci.