Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
04.03.
Kazimir; Eugen; Natko
Utorak
05.03.
Euzebije,Vedran; Lucijel. papa
Srijeda
06.03.
Marcijan; Agneta; Zvjezdana
Četvrtak
07.03.
Perpetua i Felicita; Eugen
Petak
08.03.
Ivan od Boga; Ivša; Boško
Subota
09.03.
Franciska Rimska; Franjka
NEDJELJA
10.03.
4. Korizmena ¨Sredoposna¨. Emil, Makarije; Kajo, Simplicije

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 03. ožujka 2024.]
UKRATKO: Nedjelja za BiH, podjela Caritasovih paketa, informatizacija, Pučke svete misije, korizmena župna ispovijed.

Nedjelja solidarnosti sa BiH: ove nedjelje, 03. ožujka, obilježavamo Nedjelju solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini. Milostinja je namijenjena za Crkvu u BiH.

Podjela Caritasovih paketa: krajem tjedna započet će podjela paketa našeg župnog Caritasa. Pakete će dobiti korisnici naše župe koji su već na popisu potrebitih župljana. Paketi su financirani sredstvima našeg župnog Caritasa.

Informatizacija: za župni ured i za crkvu nabavljeni su novi laptopi jer su postojeći zastarjeli. Laptop u crkvi služit će za projekcije pjesama koje pjevate na svetoj misi.

Pučke svete misije: Najavljujemo da će od 16. do 23. ožujka biti „Pučke svete misije” koje će voditi: p. Mate Kolak, fra Matej Jovanovac i s. Blaženka Marijanović. Kao što je to bilo nekada, misije će trajati cijele dane kako bi misionari susreli sve koji su zainteresirani. Ovo bi bile pete „Pučke svete misije” od osnutka župe (bile su: 1943., 1956., 1979. i zadnje 2001.).

Korizmena župna ispovijed: ove godine korizmena župna ispovijed neće biti određeni datum nego se možete ispovijedati kod misionara tijekom tjedna „Pučkih svetih misija”. Nemoćni vjernici koji su se prijavili da ih posjete misionari, bit će također ispovjeđeni  tijekom tog tjedna.