Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
26.02.
Aleksandar; Sandra; Alka
Utorak
27.02.
Donat Zadarski; Gabrijel
Srijeda
28.02.
Roman; Teofil; Bogoljub; Vikica
Četvrtak
29.02.
Osfald, Ida, Hilarije
Petak
01.03.
Albin; David; Jadranko; Zoran
Subota
02.03.
Lucije; čedomil; Iskra; ines
NEDJELJA
03.03.
3. Korizmena ¨Bezimena¨. Kunigunda; Marin; Kamilo; Anzelmo

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 25. veljače 2024.]
UKRATKO: popravljen krov crkve, podjela poklona nemoćnima, korizmene kuverte, korizmene srijede, zaručnički tečaj, nedjelja za BiH.

Popravljen krov crkve: prošli tjedan popravljen je krov župne crkve. Na nekoliko mjesta je bilo pukotina zbog kojih je crkva prokišnjavala.

Podjela poklona nemoćnima: ovih dana Bratovština dijeli poklone našim korisnicima ispovijedi u kući. Pokloni su financirani sredstvima našeg župnog Caritasa.

Korizmene kuverte: uzmite korizmene kuverte. Kuverte se nalaze na polici za tisak. U njih stavljate svoje novčane priloge odricanja tijekom korizme. Korizmene kuverte predajete krajem korizme, na Veliki četvrtak. Nemojte ih donositi ranije!

Korizmene srijede: srijedom neće biti svete mise niti će uredovati župni ured. Srijedama u korizmi održavaju se sastanci Sinode Sisačke biskupije.

Zaručnički tečaj: u našoj župi u 2024. godini zaručnički tečaj odvija se 01.-03. ožujka i 14.-16. lipnja. Susreti su navečer u 19 sati. Prijave isključivo preko stranice Sisačke biskupije.

Nedjelja solidarnosti sa BiH: iduće nedjelje, 03. ožujka, obilježavamo Nedjelju solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini. Milostinja je namijenjena za Crkvu u BiH.