Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
15.01.
Pavao pustinjak; Mavro
Utorak
16.01.
Marcel; Oton; Mislav
Srijeda
17.01.
Antun Opat; Vojmil; Lavoslav
Četvrtak
18.01.
Margareta; Izabela; Priska
Petak
19.01.
Mario; Kanut; Ljiljana
Subota
20.01.
Fabijan i Sebastijan
NEDJELJA
21.01.
3. KROZ GOD. Agneza; Janja; Neža

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 14. siječnja 2024.]
UKRATKO: završen blagoslov obitelji, završen blagoslov kleti, molitva časoslova, blagoslov župne kuće, blagoslov trsova.

Zahvale za blagoslov obitelji: hvala svima koji ste župnika primili za blagoslov obitelji! Obitelji koje nisu blagoslovljene neka se jave da dogovorimo susret. Hvala vam na vašim darovima. Izvješće stanja obiteljskog dara i ekonomije župe bit će tijekom veljače. Uskoro će na župnoj internetskoj stranici biti objavljena statistika, a moći ćete je pročitati i u novom župnom listiću.

Završen blagoslov kleti: u subotu, 13. siječnja, bio je blagoslov kleti. Blagoslovljeno je 16 kleti i prikupljeno je 555 koje su namijenjene za župni Caritas. Hvala svima na sudjelovanju!

Molitva časoslova: utorkom na večernjoj svetoj misi nastavljamo moliti molitvu Večernje iz časoslova. Časoslovi se nalaze na ulazu u crkvu, možete ih za vrijeme mise koristiti te poslije vratiti na mjesto. Možete ih i nabaviti u župnom uredu po promotivnoj cijeni (20 eura).  Nakon svete mise, u utorak, 16. siječnja, bit će susret molitvene zajednice.

Blagoslov župne kuće: iduće nedjelje, 21. siječnja, nakon jutarnje mise bit će blagoslov župne kuće. Ostanite nakon blagoslova na druženju uz kuhano vino.

Blagoslov trsova povodom Vincekova: iduće nedjelje, 21. siječnja, nakon svete mise u 11 sati bit će blagoslov župnih trsova povodom blagdana svetog Vinka. Nakon blagoslova ostanite u crkvenom dvorištu na kuhanom vinu.