Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
08.01.
Gospa od brze pomoći; Severin; Teofil
Utorak
09.01.
Julijan; Miodrag; Julijana
Srijeda
10.01.
Agaton; Dobroslav; Grgur X.
Četvrtak
11.01.
Honorat; Higin; Neven
Petak
12.01.
Ernest; Tatiana
Subota
13.01.
Hilarije; Veronika
NEDJELJA
14.01.
2. KROZ GOD.; Feliks; Srećko; Rajko

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 07. siječnja 2024.]
UKRATKO: božićno uređenje crkve, flaširana blagoslovljena voda, dodatna ispovijed po kućama, naknadni blagoslov, euharistijsko klanjanje, svete mise i župni ured, blagoslov kleti i vinarija.

Božićno uređenje crkve: božićni ukrasi u crkvi stoje prema starom običaju do blagdana Svijećnice (02. veljače). U svojim kućama možete ih držati do tada ili ukloniti od ove nedjelje, 07. siječnja, kada se slavi blagdan Krštenja Gospodinovoga.

Flaširana blagoslovljena voda: uzmite našu flaširanu blagoslovljenu vodu. Tijekom cijele godine možete je uzeti jer se nalazi na oltaru Majke Božje Garićke.

Dodatna ispovijed po kućama: u četvrtak, 11. siječnja, od 10 do 12 sati, bit će dodatna ispovijed po kućama za vjernike koji su tijekom sadašnjeg blagoslova obitelji zbog svojeg stanja izrazili želju za ispovijed u kući. Za sada je upisano 10 novih korisnika.

Naknadni blagoslov: u četvrtak, 11. siječnja od 14 sati, bit će naknadni blagoslov obitelji. Ako niste bili prisutni za vrijeme redovitog blagoslova obitelji u svojoj kući, prijavite se za naknadni blagoslov obitelji.

Euharistijsko klanjanje: u petak, 12. siječnja u 18 sati, prije večernje svete mise, bit će euharistijsko klanjanje koje predvodi Bratovština. Nakon svete mise je susret Bratovštine, svi koji ste zainteresirani, dođite.

Svete mise i župni ured: u petak, 12. siječnja, započinju večernje svete mise u tjednu. Rad župnog ureda prema redovnom rasporedu (19:00-19:30) također započinje od petka.

Blagoslov kleti i vinarija: u subotu, 13. siječnja, bit će blagoslov kleti i vinarija. Molimo vinare da se dogovore za raspored kojim će biti pohođeni, a nove da se prijave. Sav prihod od blagoslova kleti namijenjen je za župni Caritas.