Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
18.09.
Josip Kupertinski; Sonja; kv.
Utorak
19.09.
Januarije;Teodor; Željko
Srijeda
20.09.
Andrija Kim; Svjetlana; kv.
Četvrtak
21.09.
Sv. Matej ap, i ev.; Matko
Petak
22.09.
Toma Vilan.; Bl. Ivan Mendez
Subota
23.09.
Otac Pio; Lino; Tekla; Sofija
NEDJELJA
24.09.
25. KROZ GOD. Gospa od Otkup.; Rupert

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 17. rujna 2023.]
UKRATKO: prodaja slika, „Srce za Afriku”, župne kateheze, molitva časoslova, euharistijsko klanjanje.

Prodaja slika: u pastoralnom centru možete pogledati izložbu slika koje su naslikane na ljetnoj koloniji što ju je organizirala naša župa. Slike koje su označene brojevima možete kupiti. Cijena slike je 35 eura. Ukoliko se odlučite kupiti sliku, uzmite broj ispod slike kako biste potvrdili rezervaciju slike i javite se župniku.

Srce za Afriku: u škrabicu na ulazu u crkvu možete ostaviti svoj prilog za misionare. Bratovština prikuplja sredstva za pomoć misijskom centru „Otac Vjeko” u Ruandi. Više informacija možete dobiti od članova Bratovštine ispred crkve.

Župne kateheze: početkom školske godine djeca drugog, trećeg, sedmog i osmog razreda dobila su prijavnice koje je potrebno ispuniti i predati 17. rujna. Danas, u nedjelju 17. rujna, na svetoj misi u 09:30 sati je „Zaziv Duha Svetoga” povodom početka školske godine. Nakon svete mise bit će kratki roditeljski sastanak. Župne kateheze započet će krajem rujna i održavat će se petkom prije i poslije večernje svete mise.

Molitva časoslova: u utorak, 19. rujna, na večernjoj svetoj misi, imat ćemo prvu zajedničku molitvu Večernje iz časoslova. Časoslovi će stajati na ulazu u crkvu, možete ih za vrijeme mise koristiti te poslije vratiti na mjesto. Možete ih nabaviti u župnom uredu po promotivnoj cijeni (20 eura).  Nakon svete mise je kratki susret molitvene zajednice.

Euharistijsko klanjanje: u četvrtak, 21. rujna, prije večernje svete mise, oko 18:00 sati je euharistijsko klanjanje koje je pripremila molitvena zajednica. Dođite.