Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
20.03.
Nicet; Klaudija; Vladislav
Utorak
21.03.
Serapion; Vesna; Vlasta
Srijeda
22.03.
Lea Rimska; Oktavljan
Četvrtak
23.03.
Turibije; Oton; Rebeka
Petak
24.03.
Latin; Javorka; Katarina Švedska
Subota
25.03.
Marijana, Marijan, Maja
NEDJELJA
26.03.
5. Korizmena ¨Gluha¨. Montan i Maksima; Emanuel

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 19. ožujka 2023.]
UKRATKO: župni listić, župni ured i svete mise, čišćenje crkve, hodočašće Gospi Garićkoj, susret krizmanika s biskupom, hodočašće u Sinj.

Župni listić: na vaše adrese uskoro stiže župni listić. Sadržaj listića: korizmena župna ispovijed, ispovijed po kućama, termini slavlja u Velikom tjednu, župna statistika, pripreme i proslava podjele sakramenata prve pričesti i krizme. Listić možete uzeti i s police za tisak.

Župni ured i svete mise: od 22. do 28. ožujka župni ured je zatvoren za pozive, poruke i e-mailove. Svete mise nema u četvrtak, u ostale dane prema uobičajenom rasporedu. U nedjelju svete mise predslavi p. Mariano iz Kutine povodom završetka biskupijskog procesa za slugu Božjega Bonifacija Pavletića.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 24. ožujka, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu II. grupa, ulice: Stepinčeva, Raičevac, Nemčićeva, Lovraka, Banderiera, Badalića.

Planinarsko hodočašće Majci Božjoj Garićkoj: u subotu, 25. ožujka, župa Voloder hodočasti do Bele Crkve u Mikleuški. Okupljanje je oko 08:15 sati ispred crkve u Voloderu, automobilima se ide do jezera Mikleuška odakle se pješači do mise koja je oko 11:00 sati. Ako ćete poći, prijavite se kod nas nakon svete mise ili u župnom uredu.

Susret krizmanika s biskupom: u subotu, 25. ožujka, u 16 sati u Kloštar Ivaniću bit će susret krizmanika s biskupom. Neka se ovogodišnji krizmanici prijave vjeroučiteljima. Polazak je autobusom u kojem ćete biti s krizmanicima iz Volodera. Prijevoz je besplatan. Sve informacije dobit ćete od svojih vjeroučitelja.

Hodočašće u Sinj: sestre Klanjateljice Krvi Kristove iz Kutine organiziraju hodočašće u Sinj, 22. travnja. Ako želite poći, prijavite se kod nas nakon svete mise ili u župnom uredu.