Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
12.12.
Gospa Guadalupska
Utorak
13.12.
Sv. Lucija; Jasna; Svjetlana; kv.
Srijeda
14.12.
Ivan od Križa; Špiro
Četvrtak
15.12.
Irenej, Kristina; Darija
Petak
16.12.
Adela; Albina; Zorka
Subota
17.12.
Lazar; Izak; Jolanda
NEDJELJA
18.12.
4. Ned. Došašća Rufo; Gracijan; Bosiljko

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 11. prosinca 2022.]
UKRATKO: postavljanje klime, nedjelja Caritasa i kuverte, župni listić, župna ispovijed, čišćenje crkve za V. grupu, grijanje.

Postavljanje klime: u crkvu se ovih dana postavljaju dvije klime (5+5 kW) kao pomoć u dogrijavanju crkve i za hlađenje u ljetnim mjesecima. Uređaji se nalaze na malom koru, a vanjska jedinica između krova crkve i zvonika.

Nedjelja Caritasa i kuverte: na polici za tisak uzmite kuverte za Caritas. Od ove nedjelje ih možete ostaviti u košari koja će stajati kod pokrajnjeg oltara Majke Božje Garićke. Ova nedjelja, 11. prosinca, jest Nedjelja Caritasa i sav prilog milostinje namijenjen je za Caritas.

Župni listić: na vaše adrese se ovih dana dostavlja župni listić. U njemu su navedeni raspored ispovijedi nemoćnih po kućama, raspored blagoslova obitelji, važni datumi proslava. Ako listić niste dobili, možete ga uzeti u crkvi na polici za tisak.

Župna ispovijed: u srijedu, 14. prosinca u 16 sati, bit će župna adventska ispovijed. Ispovijedat će svećenici s područja grada Popovače.

Kuhanje vina i čaja: molimo da se prijavite za kuhanje vina i čaja prije Večernjica koje su subotom u 18:30 sati.

Grupa za čišćenje crkve: u subotu, 17. prosinca, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu V. grupa, ulice: Sever, Vinogradska, Polakova, Jelengradska, Jaglaca, Ruža, Jorgovana.

Grijanje: u crkvi je uključeno grijanje. Budući da se održava 24-satno grijanje molimo zatvarajte sva vrata za sobom! Klupe gdje su radijatori držite razmaknute od radijatora i zidova da bi se omogućila ventilacija toplog zraka.