Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
05.12.
Saba; Krispina; Dalmatin
Utorak
06.12.
Nikola biskup; Nikša
Srijeda
07.12.
Ambrozile; Agaton
Četvrtak
08.12.
BEZGREŠNO ZAČEĆE BDM; Marija
Petak
09.12.
Abel; Valerija; Zdravka
Subota
10.12.
Gospa Loretska; Julija
NEDJELJA
11.12.
3. Ned. Došašća Damaz; Damir; Sabin; kv.

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 04. prosinca 2022.]
UKRATKO: zbor mladih, župni listić, kuverte za Caritas, Bezgrešno začeće, čišćenje crkve za IV. grupu, kuhanje vina i čaja, nedjelja Caritasa, župna ispovijed, grijanje.

Zbor mladih: naš zbor mladih koji pjeva u 9:30 sati poziva mlade, osobito starije razrede osnovne škole i srednjoškolce, da se priključe pjevanju na dječjoj svetoj misi. Probe su prije svete mise, nedjeljom od 9:10 sati. Dođite!

Župni listić: uskoro će u tisku biti božićni župni listić. U njemu će biti navedeni raspored ispovijedi nemoćnih po kućama, raspored blagoslova obitelji, važni datumi proslava.

Kuverte za Caritas: na polici za tisak uzmite kuverte za Caritas. Od iduće nedjelje ih možete ostaviti u košari koja će stajati kod pokrajnjeg oltara Majke Božje Garićke.

Bezgrešno začeće: u četvrtak, 08. prosinca, na zornici u 5:45 sati, proslavit ćemo svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije.

Grupa za čišćenje crkve: u subotu, 10. prosinca, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu IV.  grupa, ulice: Trg G. Erdodyja, Moslavačka, Kolodvorska, Industrijska, Radnička, Vin. Mikulanica.

Kuhanje vina i čaja: molimo da se prijavite za kuhanje vina i čaja prije Večernjica koje su subotom u 18:30 sati.

Nedjelja Caritasa: iduće nedjelje, 11. prosinca, obilježavamo nedjelju Caritasa. Na kraju svih svetih misa čut ćete godišnji izvještaj Caritasa koji će vam reći članovi našeg Caritasa. Sav prihod milostinje namijenjen je za Caritas.

Župna ispovijed: u srijedu, 14. prosinca u 16 sati, bit će župna adventska ispovijed. Ispovijedat će svećenici s područja grada Popovače. Ukoliko ste navedeni datum spriječeni, župne ispovijedi na drugim župama su: 10. prosinca u 10 sati u Osekovu i 16. prosinca u 16 sati u Voloderu.

Grijanje: u crkvi je uključeno grijanje. Budući da se održava 24-satno grijanje molimo zatvarajte sva vrata za sobom! Klupe gdje su radijatori držite razmaknute od radijatora i zidova da bi se omogućila ventilacija toplog zraka.