Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
31.10.
Antun M. Claret; Jaroslav
Utorak
01.11.
Krizant i Darija; Katarina K.
Srijeda
02.11.
Demetrije; Dmitar; Zvanimir
Četvrtak
03.11.
Sabina, Kontardo; Gordana
Petak
04.11.
Šimun i Juda Tadej, apostoli
Subota
05.11.
Mihovil Rua; Narcis; Darko
NEDJELJA
06.11.
31. KROZ GOD. Marcijan; Marsela; German

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 30. listopada 2022.]
UKRATKO: Holywin, Svi sveti i Dušni dan, čišćenje crkve, godišnjica smrti vlč. Kuhtića, biskupijska stipendija, novi kalendari

Holywin: u Voloderu, u ponedjeljak, 31. listopada u 19 sati, bit će večer bdjenja uoči blagdana Svih svetih. Bdjenje simboličnog naziva Holywin, tj. Svetost pobjeđuje, usmjereno je prema slavlju svetaca koji su živote darovali za Krista.

Svi sveti i Dušni dan: svetkovinu Svih svetih, 01. studenoga, proslavit ćemo na dvije svete mise (8:00 i 11:00). Nakon svetih misa je zajednička molitva kod glavnog križa na groblju. Nakon molitve imate mogućnost za pojedinačni blagoslov grobova. Dušni dan, 02. studenoga, proslavit ćemo večernjom svetom misom u 18:30 sati.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 04. studenoga, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu VI. grupa, ulice: Hrvatskih Branitelja, Jelačića, Mikulanica, Bakača, Slatinska, Čupora, Ribnjača.

Godišnjica smrti Jurja Kuhtića: u nedjelju, 06. studenoga, na svim svetim misama molit ćemo za pokojnog župnika Jurja Kuhtića koji je preminuo 07. studenoga 1995. Sjetimo se pokojnog župnika koji je 34 godine djelovao na našoj župi, sve do svoje smrti!

Studentska biskupijska stipendija: Biskupija je otvorila natječaj za studentske stipendije. Više o stipendiji Zaklade „fra Bonifacije Ivan Pavletić“ pročitajte na stranici Sisačke biskupije. Zainteresirani neka se jave župniku na e-mail župe. Dužni ste navesti na koji način sudjelujete u životu župne zajednice i napisati svoje podatke.

Novi kalendari: na ulazu u crkvu uzmite kalendare za sljedeću godinu. Cijena je 10 kuna.