Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
05.09.
Majka Terezija; Lovro Jus.
Utorak
06.09.
Zakarija; Eleuterij; Boris; Davor
Srijeda
07.09.
Sv. Marko Križevčanin; Regina
Četvrtak
08.09.
RODENJE MARIJINO MALA GOSPA
Petak
09.09.
Petar Klaver; Strahimir
Subota
10.09.
Nikola Tolentinski; Pulherija
NEDJELJA
11.09.
24. KROZ GOD. Proto i Hijacint; Helga

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 04. rujna 2022.]
UKRATKO: Mala Gospa, čišćenje crkve za VI. grupu, zaziv Duha Svetoga za početak školske godine, rad župnog ureda i svete mise, susret mladih u Bjelovaru.

Blagdan Male Gospe: u četvrtak, 08. rujna, na svetoj misi u 18:30 sati, proslavit ćemo blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 09. rujna, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu VI. grupa, ulice: Hrvatskih Branitelja, Jelačića, Mikulanica, Bakača, Slatinska, Čupora, Ribnjača.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine: iduće nedjelje, 11. rujna, na svetoj misi u 09:30 sati, imat ćemo zaziv Duha Svetoga povodom početka školske godine. Toga dana roditelji kandidata za prvu pričest i krizmu nakon svete mise imaju kratki sastanak i dobit će prijavnice koje trebaju ispuniti.

Rad župnog ureda i svete mise: u tjednu od 12. do 17. rujna zbog duhovnih vježbi ne radi župni ured (ni za pozive ni za poruke ni za e-mailove). Radnim danima toga tjedna svete mise su u utorak i četvrtak. 

Nacionalni susret mladih: dana 17. rujna u Bjelovaru će se održati Susret hrvatske katoličke mladeži. Pozivamo mlade da se prijave, prijevoz će biti osiguran. Upišite se nakon svetih misa u sakristiji ili porukom na župni mobitel.