Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
16.05.
Ivan Nepomuk; Andrija B.
Utorak
17.05.
Paškal; Paško; Gizela
Srijeda
18.05.
Ivan I. papa; Venancije
Četvrtak
19.05.
Celestin; Rajko, Ivan, Teofil
Petak
20.05.
Bernardin Sijenski
Subota
21.05.
Kristofor Magallanes i dr.
NEDJELJA
22.05.
6. Uskrsna. Rita; Jagoda; Renata; kv.

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 15. svibnja 2022.]
UKRATKO: župni ured i svete mise, izrađena sakristijska vrata, mješoviti zbor, čišćenje crkve za IV. grupu, zaručnički tečaj, krizma za osobe s posebnim potrebama.

Župni ured i svete mise: od ove nedjelje (15. svibnja) do 19. svibnja ne radi župni ured ni za pozive ni za poruke. Sveta misa u radnim danima ovog tjedna bit će u petak 20. svibnja.

Izrađena sakristijska vrata: u tjednu su u sakristiji na mjestu prozora probušena izlazna vrata kako bi nam tijekom ljetnih dana bilo ugodnije u crkvi. Postavljena su vanjska željezna vrata, a u tijeku je izrada velikih drvenih vrata i većeg prozora.

Mješoviti zbor: probe zbora su ponedjeljkom u 19 sati. Pozivaju se novi članovi koji žele pjevati na svetoj misi u 11 sati neka se priključe probama. Također neka dođu i oni koji žele pjevati za proslavu svetog Alojzija Gonzage.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 20. svibnja, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu IV.  grupa, ulice: Trg G. Erdodyja, Moslavačka, Kolodvorska, Industrijska, Radnička, Vin. Mikulanica.

Zaručnički tečaj: u našoj se župi od 10. do 12. lipnja odvija zaručnički tečaj. Tečaj je u 19 sati. Prijave isključivo preko stranice Sisačke biskupije.

Krizma za osobe s posebnim potrebama: dana 04. lipnja bit će podjela sakramenta krizme za osobe s posebnim potrebama. Imamo nekoliko kandidata koji su prijavljeni. Ako znate još koju osobu s posebnim potrebama, a koja nema sakrament krizme, prijavite župniku. Ovaj događaj je u planu još od 2020. godine, ali zbog pandemije budemo ga proslavili ove godine. Krizmu će podijeliti vlč. Ivica Šimunović, duhovnik zajednice „Vjera i svjetlo” koja brine za osobe s posebnim potrebama.