Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
21.02.
Petar Damjanskl; Damir
Utorak
22.02.
Katedra sv. Petra; kv.
Srijeda
23.02.
Polikarp; Grozdan; kv.
Četvrtak
24.02.
Montan; Goran; Modest
Petak
25.02.
Viktorin; Hrvoje; Berislav
Subota
26.02.
Aleksandar; Sandra; Alka
NEDJELJA
27.02.
8. KROZ GOD. Donat Zadarski; Gabrijel

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 20. veljače 2022.]
UKRATKO: financijski izvješta župe, upitnik o Crkvi, katolička malonogometna liga, župni ured i mise ovaj tjedan, čišćenje crkve za III. grupu, grijanje u crkvi, flaširana blagoslovljena voda.

Financijski izvještaj župe: ove nedjelje, 20. veljače, nakon župnih obavijesti čut ćete financijski izvještaj župe, prihode i rashode, usporedne prikaze od 2019. do 2021. godine.

Upitnik o Crkvi: na ulazu u crkvu uzmite upitnik o Crkvi. Ispunjavanjem upitnika sudjelujete u Sinodi o sinodalnosti. Ispunjene upitnike predajete u kutiju koja je na ulazu u crkvu. Upitnik možete uzeti i ispuniti tijekom veljače.

Katolička malonogometna liga: započela je nova sezona KMNL. Treće kolo igra se ove nedjelje, 20. veljače, u OŠ Zorke Sever, od 14 sati. Od ove sezone imamo i mi svoju ekipu pa ih dođite podržati!

Župni ured i svete mise: ovaj tjedan svete mise su u utorak i petak (22. i 25. veljače). Župni ured ne ureduje do petka ni za pozive ni za poruke.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 25. veljače, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu  III. grupa, ulice: Sisačka i Pergošićeva.

Grijanje u crkvi: uključeno je grijanje župne crkve. Stoga, zatvarajte crkvena vrata za sobom! Držite zatvorenima i sva vrata na koru.

Flaširana blagoslovljena voda: stavljena je na stol na ulazu u crkvu i slobodno je uzmite.