Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
14.02.
Valentinovo; Valentin; Zdravko
Utorak
15.02.
Klaudije K; Vltomlr; Onezim
Srijeda
16.02.
Julijana; Onezim; Miljenko
Četvrtak
17.02.
7 utemeljitelja Reda Slugu BDM; Darko
Petak
18.02.
Šimun; Gizela; Bernardica
Subota
19.02.
Konrad; Rajko; Ratko; Blago
NEDJELJA
20.02.
7. KROZ GOD. Leon Čudotvor.; Eluterije; kv.

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 13. veljače 2022.]
UKRATKO: upitnik o Crkvi, ABC misali za čitače, čišćenje crkve za II. grupu, grijanje u crkvi, flaširana blagoslovljena voda.

Upitnik o Crkvi: na ulazu u crkvu uzmite upitnik o Crkvi. Ispunjavanjem upitnika sudjelujete u Sinodi o sinodalnosti. Ispunjene upitnike predajete od iduće nedjelje u kutiju koja će biti na ulazu u crkvu. Upitnik možete uzeti i ispuniti tijekom veljače.

ABC misali za čitače: od danas naši čitači će dobiti na dar „ABC misal za narod” u kojem imaju biblijske tekstove za sve liturgijske godine. Potičemo da se uključite u grupu čitača za nedjeljne mise. Najavljujemo da ćemo uskoro imati sastanak čitača kako bi se mogli samostalno pripremati za navještaj Božje riječi.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 18. veljače, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu  II. grupa, ulice: Stepinčeva, Raičevac, Nemčićeva, Lovraka, Banderiera, Badalića.

Grijanje u crkvi: uključeno je grijanje župne crkve. Stoga, zatvarajte crkvena vrata za sobom! Držite zatvorenima i sva vrata na koru.

Flaširana blagoslovljena voda: stavljena je na stol na ulazu u crkvu i slobodno je uzmite.