Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
07.02.
BI. Pio IX. papa; Rikard; Držislav
Utorak
08.02.
Jeronim Emil.; Jozefina Bak.
Srijeda
09.02.
Skolastika; Apotonija. Sunčana
Četvrtak
10.02.
STEPINĆEVO
Petak
11.02.
GOSPA LURDSKA; Dan bolesnih
Subota
12.02.
Eulalija; Melecije, Zvonimir
NEDJELJA
13.02.
6. KROZ GOD. Katarina Ricci, Božidara

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 06. veljače 2022.]
UKRATKO: upitnik o Crkvi, Stepinčevo, Gospa Lurdska, zaručnički tečaj, posjeta obiteljskim domovima, grijanje u crkvi, flaširana blagoslovljena voda.

Upitnik o Crkvi: na ulazu u crkvu uzmite upitnik o Crkvi. Ispunjavanjem upitnika sudjelujete u Sinodi o sinodalnosti. Ispunjene upitnike predajete u kutiju koja će biti na ulazu u crkvu. Upitnik možete uzeti i ispuniti tijekom veljače.

Stepinčevo: priprava za proslavu bl. Alojzija Stepinca je u utorak i srijedu od 18 sati, u 18:30 sati je sveta misa. Na sam dan, 10. veljače, molimo Stepinčev križni put od 17:45 sati, sveta misa je u 18:30 sati i predslavi je fra Matej Jovanovac, nakon mise je domjenak u pastoralnom centru. Dođite!

Gospa Lurdska: u petak, 11. veljače, slavimo Gospu Lurdsku koja je zaštitnica bolesnika. Sveta misa je u 18:30 sati, osobito pozivamo djelatnike bolnice koji rade s bolesnicima da zajedno zahvalimo na duhovnoj pomoći Majke Božje.

Zaručnički tečaj: naredni vikend, 11.-13. veljače, održava se zaručnički tečaj. Započinje u 19 sati. Molimo zaručnike da se prijave na web-stranici Sisačke biskupije. Više o tečaju možete pročitati na župnoj web-stranici.

Posjeta obiteljskim domovima: u subotu, 12. veljače od 10 sati, bit će posjeta obiteljskim domovima na području župe. Pozivamo djecu i mlade da se odazovu. U pastoralnom centru će prvo izrađivati prikladne uspomene i uputiti se nakratko u domove.

Grijanje u crkvi: uključeno je grijanje župne crkve. Stoga, zatvarajte crkvena vrata za sobom! Držite zatvorenima i sva vrata na koru.

Flaširana blagoslovljena voda: stavljena je na stol na ulazu u crkvu i slobodno je uzmite.