Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
31.01.
Ivan Bosco; Marcela; Vanja
Utorak
01.02.
Briglta; Miroslav; Sever
Srijeda
02.02.
PRIKAZ. GOSP. SVIJEČNICA; Marijan
Četvrtak
03.02.
Sv. Slaž; Sv. Vlaho; Tripun
Petak
04.02.
Andrija Corsini; Veronika Jeruz.
Subota
05.02.
Agata; Dobrila; Modest
NEDJELJA
06.02.
5. KROZ GOD. Pavao Miki I dr.; Doroteja; Dora

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 30. siječnja 2022.]
UKRATKO: novi župni listić, storniran račun grijanja, Svijećnica i sveti Blaž, Bratovština za misije, rastavljanje božićnih ukrasa, grijanje u crkvi, flaširana blagoslovljena voda.

Izlazi novi župni listić: u tisku je novi župni listić. U njemu će biti župna statistika i događanja do početka korizme. Dobit ćete ga na svoje adrese i moći uzeti u crkvi.

Storniran račun grijanja: račun plina župne crkve koji je došao prošli tjedan je storniran jer su upisali krive koeficijente za obračun, ali nisu obavijestili da se radi o njihovoj pogrešci. Plinari Eon upućen je zahtjev da se za navedenu situaciju ispričaju. Nastavljamo grijati župnu crkvu.

Svijećnica i sveti Blaž: u srijedu, 02. veljače, na večernjoj svetoj misi u 18:30 sati slavimo svetkovinu Prikazanja Gospodinova (Svijećnica). Svijeće ćete moći uzeti na ulazu u crkvu. U četvrtak, 03. veljače, na kraju svete mise  koja je u 18:30 sati bit će blagoslov grla povodom spomendana svetog Blaža.

Bratovština za misije u Africi: u prosincu je Bratovština prikupljala za misije sudjelujući u akciji „Otac Vjeko” kojom se pomažu djeca i mladi u Ruandi. Prikupili su 3.360 kuna koje su proslijeđene na račun misije.

Rastavljanje božićnih ukrasa: u petak, 04. veljače, nakon večernje svete mise, oko 19 sati, spremat ćemo božićne ukrase, maknuti borove, rastaviti jaslice, očistiti crkvu. Molimo javite se i dođite u petak na ovu akciju.

Grijanje u crkvi: uključeno je grijanje župne crkve. Stoga, zatvarajte crkvena vrata za sobom! Držite zatvorenima i sva vrata na koru.

Flaširana blagoslovljena voda: stavljena je na stol na ulazu u crkvu i slobodno je uzmite.