Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
09.08.
Sv. Edita Stein; Roman; Firrnin, Tvrk
Utorak
10.08.
Lovro dakon; Lovorka
Srijeda
11.08.
Sv. Klara; Jasna; Suzana
Četvrtak
12.08.
Anicet; Hilarija; Veselka
Petak
13.08.
Poncijan i Hipolit; Filomena
Subota
14.08.
Maksimilijan Kolbe
NEDJELJA
15.08.
VELIKA GOSPA

 

Događanja u tjednu

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 08. kolovoza 2021.]
UKRATKO: ublažene preventivne mjere, proslava Velike Gospe, radno vrijeme župnog ureda, čišćenje crkve za III. grupu, krštenje petog djeteta obitelji Faletar, hodočašća (Marija Bistrica, Međugorje)

Ublažavanje preventivnih mjera: od 20. srpnja preventivne mjere u našoj župi svedene su kao stvar osobnog izbora odgovornog ponašanja vjernika. Starije vjernike koji nisu preboljeli virus, potičemo na cijepljenje.

Proslava Velike Gospe: iduće nedjelje, 15. kolovoza, slavimo svetkovinu Velike Gospe. Svete mise u Popovači su u 8 i 9:30 sati. U kapeli u Potoku je sveta misa u 11 sati.

Radno vrijeme župnog ureda: ovaj tjedan župni ured radi samo u petak, 13. kolovoza, od 19 do 19:30 sati.

Grupa za čišćenje crkve: u petak, 13. kolovoza, oko 19:00 sati, za čišćenje crkve je na redu III. grupa, ulice: Sisačka i Pergošićeva.

Krštenje petog djeteta obitelji Faletar: u subotu, 14. kolovoza, naš sisački biskup krstit će malenu Sofiju, peto dijete obitelji Faletar iz Velikog Brda. Čestitamo roditeljima!

Hodočašće u Mariju Bistricu: u subotu, 21. kolovoza, je biskupijsko hodočašće u Mariju Bistricu. Polazak je u 6 sati ispred župne crkve. Cijena prijevoza je 50 kuna za odrasle, za djecu u pola cijene. Plaćanje u autobusu. Za hodočašće imat ćemo dva autobusa, mjesta još ima pa se slobodno prijavite nakon svetih misa.

Hodočašće u Međugorje: župa Osekovo organizira hodočašće u Međugorje dana od 24. do 26. rujna. Polazak ujutro u 6 sati ispred župne crkve u Osekovu. Cijena prijevoza i smještaja je oko 600 kuna.