Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
26.04.
Kleto i Marcelin; Višnja
Utorak
27.04.
Ozana K., Euzebije
Srijeda
28.04.
Petar Chanel; Euzebije
Četvrtak
29.04.
Katarina Sienska; Katica
Petak
30.04.
Pio V. papa; Josip Cottolengo
Subota
01.05.
Josip radnik; Jeremija
NEDJELJA
02.05.
5. Uskrsna; Atanazije; Antonin; Boleslav

 

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 25. travnja 2021.]
UKRATKO: sjećanje na odlikovanje Banderijera, zahvala vjeroučiteljima i mješovitom zboru, raspored čišćenja crkve, centralno grijanje u crkvi.

Spomen na odlikovanje graditelja Banderijera: u petak, 30. travnja, na večernjoj svetoj misi u 18:30 sati, spomenut ćemo se pokojnog Julija Banderijera, predsjednika Društva za gradnju crkve, kojeg je 30. travnja 1939. odlikovao Papa zbog zasluga gradnje crkve

Zahvala vjeroučiteljima i mješovitom zboru: hvala vjeroučiteljima Danijelu i Klari Markešić na organizaciji proslave sakramenata prve pričesti i krizme. Hvala mješovitom zboru što je ove dvije proslave popratio pjevanjem.

Raspored čišćenja crkve: budući da još neće izaći novi župni listić, u zadnjem listiću imate popis ulica po grupama. Svoj raspored pratite na župnoj internet stranici (odjeljak u izborniku „Misne nakane”) i na oglasnoj ploči na plakatu „Događanja u tjednu”. Hvala svima koji se redovito prijavljujete i petkom dolaze na ovu važnu službu u našoj župi.

Centralno grijanje u crkvi: ovaj tjedan dovršeno je postavljanje novih radijatora u crkvi, zamjena radijatora, čišćenje i punjenje sistema. Radove rekonstrukcije platili smo obiteljskim darom u iznosu oko 5.000 kuna.