Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
18.01.
Margareta; Izabela; Priska
Utorak
19.01.
Mario; Kanut; Ljiljana
Srijeda
20.01.
Fabijan i Sebastijan
Četvrtak
21.10.
Agneza; Janja; Neža
Petak
22.01.
Vinko đakon i muč.; Vinka
Subota
23.01.
Emerencijana, Milka; Vjera
NEDJELJA
24.01.
3. KROZ GOD. Franjo Saleškj; Bogoslav

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 17. siječnja 2021.]

UKRATKO: završetak blagoslova obitelji, završen blagoslov kleti, blagoslov župnih trsova, tjedan molitve za jedinstvo kršćana, završeno prikupljanje pomoći za Banovinu, svete mise u tjednu, rad župnog ureda.

Završetak blagoslova obitelji: završen je blagoslov obitelji, u tijeku je obrada svih podataka. Iduće nedjelje objavit ćemo statističke podatke ovogodišnjeg blagoslova obitelji.

Završio blagoslov kleti: u subotu, 16. siječnja, bio je blagoslov kleti. Blagoslovljeno je više kleti nego prošle godine. Hvala svima na sudjelovanju. Prikupili smo 2.820 kuna koje ćemo namijeniti za unesrećene u potresu na području Banovine.

Blagoslov župnih trsova: iduće nedjelje, 24. siječnja, bit će blagoslov župnih trsova nakon svete mise u 8:00 sati. Molimo vjernike koji su na misama u 8 i 8:30 sati da ostanu u crkvenom dvorištu zbog blagoslova župnih trsova. Nakon blagoslova župnih trsova blagoslovit ćemo i trsove kod udruge Škrlet.

Tjedan molitve za jedinstvo kršćana: tijekom ovog tjedna, od 18. do 24. siječnja, molit ćemo na večernjim svetim misama za jedinstvo kršćana. Pridružite se.

Završeno prikupljanje pomoći za unesrećene u potresu: završavamo župno prikupljanje sredstava za unesrećene u potresu. Iduće nedjelje objavit ćemo koliko smo ukupno izdvojili sredstava našeg Caritasa i koliko smo prikupili za unesrećene te kako će iznos biti raspoređen.

Svete mise u tjednu: nastavljamo slavlje svetih misa u tjednu. Od utorka do petka, u 18:30 sati. Možete doći i ranije jer je crkva otvorena od 18 sati te vas potičemo na molitvu krunice u tjednu.

Rad župnog ureda: ured nastavlja raditi prema starom rasporedu, od utorka do petka, od 19 do 19:30 sati.