Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
21.12.
Petar Kanizije; Snježana
Utorak
22.12.
Honorat; časlav; Zenon
Srijeda
23.12.
Ivan Kentijski; Viktorija; Vilka
Četvrtak
24.12.
Badnjak; Adam i Eva (post)
Petak
25.12.
ROĐENJE GOSP. BOŽIĆ
Subota
26.12.
Stjepan Prvomučenik
NEDJELJA
27.12.
Sv. Obitelj Ivan, ap. i evanđ.; Janko

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 20. prosinca 2020.]

Vanjsko slaganje jaslica: započeli smo vanjsko slaganje jaslica. Pozivaju se župljani da se pridruže u ponedjeljak, 21. prosinca, od 11 sati.

Župni listić: tijekom tjedna podijeljen je listić i dobili ste ga na svoje adrese. Ako ga niste dobili, možete ga uzeti na ulazu u crkvu.

Betlehemsko svjetlo mira: od 19. prosinca, u crkvi preuzmite Betlehemsko svjetlo mira. Lampaš s Betlehemskim svjetlom mira se nalazi na ulazu u crkvu, na mjestu gdje je blagoslovljena voda. U crkvi također možete uzeti nove lampaše koje smo nabavili sa ovu prigodu. Hvala Ravnateljstvu civilne zaštite na organizaciji dolaska Betlehemskog svjetla mira.

Badnjak i Božić: dane 24. i 25. prosinca, crkva će biti cijelo vrijeme otvorena kako biste se mogli u njoj pomoliti. Te dane također možete preuzeti Betlehemsko svjetlo mira. Ostale dane, kao inače, bit će cijeli dan otvoren samo atrij crkve. Svete mise prema rasporedu u listiću.

Propusnice: zadržite nedjeljne propusnice jer s njima dolazite na svete mise nedjeljom i na Božić također. Za polnoćke propusnice nisu potrebne nego se za njih upišite na posebne liste.

Upisivanje za dolazak na polnoćku: od 21. do 23. prosinca, od 17 do 19 sati, možete se upisati na liste za dolazak na jednu od polnoćki. Prvo će se upisivati za prve četiri polnoćke (18:30, 19:10, 20:30, 21:10), a zadnje dvije polnoćke ovisno o odredbama iz Biskupije.

Župna ispovijed: u listiću pročitajte da je župna ispovijed od 21. do 23. prosinca, od 17 do 19 sati. Dođite u crkvu na ispovijed kada je vaša ulica.

Prihodi od nedjelje Caritasa: u nedjelju, 13. prosinca, milostinja je bila namijenjena za Caritas. Prikupili smo 1.630 kuna. Hvala svima na darovima za župni i biskupijski Caritas!

Podijeljeni paketi za korisnike Caritasa: podijeljeni su paketi za korisnike župnog Caritasa. Hvala članovima Caritasa na brzoj akciji!