Ovaj tjedan slavimo:

Ponedjeljak Hilarije; Veronika
Utorak Feliks; Srećko; Rajko
Srijeda Pavao pustinjak; Mavro
Četvrtak Marcel; Oton; Mislav
Petak Antun Opat; Vojmil; Lavoslav
Subota Margareta; Izabela; Priska
NEDJELJA: 2. nedjelja KROZ GOD. Mario; Kanut; Ljiljana

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 12. siječnja 2020.]
Ukratko: župni vjeronauk, ispovijed u kući, svete mise u tjednu, božićni interijer, darivanje pacijenata, susreti za djecu, molitva za jedinstvo kršćana, izrada župne statistike.

1. Od petka započinje župni vjeronauk za treće i osme razrede. Treći razredi susret započinju u 18 sati, osmi u 18:30 sati. Drugi i sedmi razredi prvi će ovogodišnji susret imati 30. siječnja.

2. Sastavljen je raspored ispovijedi po kućama. Pozivamo vjernike da ohrabre one s kojima je župnik razgovarao o ispovijedanju u kući. ISPOVIJED JE OVAJ TJEDAN! Svi koji se ispovijedaju u kući bit će ovog puta telefonski obaviješteni o terminu dolaska.

3. Svete mise u ovom i idućem tjednu su utorkom i petkom. Te dane će raditi i župni ured nakon svetih misa. Mole se župljani da se pridržavaju ovakvog rasporeda!

4. Božićni interijer u crkvi ostat će, prema starom crkvenom običaju, do blagdana Svijećnice. Danas, 12. siječnja, završava božićno vrijeme te u ovom tjednu možete pospremiti božićne ukrase u svojim domovima.

5. Idući tjedan bit će darivanje pacijenata na III. i II.B odjelu. Podijelit ćemo im slatke paketiće, župne naljepnice za vrata i jednolisne kalendare.

6. U subotu, 18. siječnja, započinju subotnji susreti za djecu. U 10 sati je proba dječjeg zbora, u 10:45 sati je susret čitača, u 11 sati je dramska, u 11:30 sati je kreativna radionica za djecu. Susreta ministranta još neće biti.

7. U nedjelju, 19. siječnja, započinje Molitva za jedinstvo kršćana. Molit ćemo te nedjelje, a posebno u petak, 24. siječnja.

8. U izradi je župna statistika za 2019. godinu. Izvještaj će biti u novom župnom listiću, a sada samo nekoliko podataka. Blagoslovljeno je 1012 obitelji, župa ima 3099 vjernika (od toga 569 maloljetnika), ispovijedat će se po kućama 212 vjernika, potrebitih je 50 obitelji.

 

 

Ispovijedi po kućama 2020