Ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak
01.03.
Albin; David; Jadranko; Zoran
Utorak
02.03.
Lucije; čedomil; Iskra; ines
Srijeda
03.03.
Kunigunda; Marin; Kamilo; Anzelmo
Četvrtak
04.03.
Kazimir; Eugen; Natko
Petak
05.03.
Euzebije,Vedran; Lucijel. papa
Subota
06.03.
Marcijan; Agneta; Zvjezdana
NEDJELJA
07.03.
3. Korizmena ¨Bezimena¨.Perpetua i Felicita; Eugen

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 28. veljače 2021.]
UKRATKO: župni ured ne ureduje, svete mise i pobožnosti u tjednu, završena ispovijed po kućama, pjevanje tijekom tjedna, prva sjednica Upravnog odbora, nedjelja za BiH.

Župni ured ne ureduje: ovaj tjedan, od 01. do 06. ožujka, ne ureduje župni ured ni za dolaske ni za pozive ni za poruke.

Svete mise i pobožnosti u ovom tjednu: u utorak i petak je križni put u 18:00 sati, svete mise su u četvrtak i petak u 18:30 sati.

Završena ispovijed po kućama: od 22. do 27. veljače župnik je posjetio korisnike ispovijedi u kući. Posjećeno je 185 korisnika. Statistiku možete pročitati na web-stranici i na oglasnoj ploči.

Pjevanje tijekom tjedna: tijekom korizmenog vremena repertoar pjesama za svetu misu je prikazan preko projektora. Tekstovi svih pjesama su ispisani tako da biste mogli svi u crkvi pjevati. Pokušajmo naučiti što više korizmenih pjesama!

Obilježavanje prve sjednice Upravnog odbora za gradnju crkve: u četvrtak, 04. ožujka, sjećamo se ovog važnog dana. Sveta misa je u 18:30 sati, klanjanje nakon svete mise predvodi Bratovština.

Nedjelja za BiH: iduće nedjelje, 07. ožujka, sva milostinja namijenjena je za Crkvu u Bosni i Hercegovini.

Korizmeno prikupljanje za Caritas: možete uzeti koverte u koje stavite svoj dar za Caritas. Djeca od ove nedjelje mogu preuzeti korizmene kutijice u koje odvajaju sitniš za Caritas. Koverte i kutijice stoje kod police za tisak, predaju se u Velikom tjednu, dakle na kraju korizme.