Ovaj tjedan slavimo:

Ponedjeljak SV PETAR i PAVAO; Krešo
Utorak Rimski prvomučenici; Kajo; Emilijana
Srijeda Aron; Šimun; Zvjezdana
Četvrtak Oton; Martinijan; Višnja
Petak Toma, apostol; Tomislav
Subota Elizabeta Portugalska; Elza
NEDJELJA: 14. KROZ GOD. ĆIRIL I METOD; Antun M. Z.

 

[ŽUPNE OBAVIJESTI, 28. lipnja 2020.]
Ukratko: preventivne mjere, godišnjica smrti vlč. Stjepana Hlevnjaka, proslava sv. Petra i Pavla, klanjanje i proslava sv. Tome, odgođen izlet, ljetni raspored svetih misa

Preventivne mjere: vraćamo sve preventivne mjere koje su bile na snazi od 1. svibnja! Ulazak u crkvu 10 minuta prije obreda, sjediti na označenim mjestima, ograničen broj ljudi u crkvi, pričest isključivo na ruku. Sve navedene mjere imate na ulaznim vratima crkve i na župnoj internet stranici.

Godišnjica smrti vlč. Stjepana Hlevnjaka: u četvrtak, 25. lipnja, bila je godišnjica smrti popovačkog župnika Stjepana Hlevnjaka. Za njega smo molili danas na svetoj misi.

Proslava sv. Petra i Pavla: u utorak, 30. lipnja, na svetoj misi u 18:30 sati, proslavit ćemo svetkovinu ove dvojice apostolskih prvaka.

Klanjanje, proslava sv. Tome: u petak, 3. srpnja, u 18 sati, imat ćemo klanjanje koje predvodi Bratovština. Na svetoj misi u 18:30 sati se spominjemo sv. Tome Apostola, kojem je bila posvećena crkva u Moslavina Gradu.

Odgođen izlet: planirani izlet za radišne župljane, koji bi trebao biti 11. srpnja, odgađamo zbog nepovoljne situacije s virusom.

Ljetni raspored svetih misa: tijekom ljeta, od 5. srpnja do 23. kolovoza nedjeljne svete mise bit će u 8 i 9:30 sati. Dakle, neće biti nedjeljne svete mise u 11 sati.